Vetafscheiders

In de levensmiddelenindustrie en de horeca worden vetafscheiders gebruikt om vetten te scheiden van het afvalwater. We informeren u graag over de aanschaf van zo’n vetafscheider. Daarnaast zorgen we voor de installatie, het onderhoud en het legen van de vetafscheider. En bij problemen staan we 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Nieuwe vetafscheider aanschaffen

Als u van plan bent een nieuwe vetafscheider aan te schaffen, kunnen onze specialisten u daarin adviseren. Op basis van uw keukenapparatuur berekenen we de gewenste capaciteit en adviseren we u welk type en welke inhoud u nodig heeft om te voldoen aan de wettelijke eisen. We hebben alle soorten en maten vetafscheiders in ons leveringsprogramma, gemaakt van beton of HDPE-kunststof. Welke afscheider u ook kiest; we kunnen ‘m vakkundig voor u installeren en onderhouden.

Vetafscheiders

Onderhoudscontract

Wanneer u bij ons een onderhoudscontract afsluit, zorgen wij ervoor dat uw vetafscheider, de bijbehorende leidingen en de vetput op tijd worden geleegd en gereinigd. Op die manier kunnen we verstoppingen voorkomen en blijft het apparaat goed functioneren. We houden een logboek bij zodat we weten wanneer een volgende reinigingsbeurt nodig is. Tijdens zo’n schoonmaakbeurt wordt de vetafscheider ook meteen nagekeken op gebreken. Op die manier heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Het afval uit uw vetafscheider wordt vanzelfsprekend op milieuvriendelijke wijze verwerkt door de gecertificeerde afvalverwerkers of hergebruikers waarmee wij samenwerken.

Kiest u liever niet voor een onderhoudscontract dan kunt u ons natuurlijk ook gewoon zelf bellen op het moment dat de vetafscheider geleegd moet worden.

Het ingezamelde vet, slib en reinigingswater wordt vervolgens in onze eigen installatie op milieuvriendelijke wijze verwerkt.

Heeft u behoefte aan meer informatie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Bel met onze vestiging bij u in de buurt of stuur een mailtje naar info@rions.nl.

VCA- en ISO-gecertificeerd

Ruim 35 jaar vakmanschap

Bij spoed: 24-uurs service

Meer weten over vetafscheiding?

Maak direct een afspraak

  * verplichte velden

  Onze locaties

  Hoofdvestiging Maastricht 043 - 3214978
  NAWT: Slagmolen 2a
  Nuth 045 - 7111885
  NAWT: Thermiekstraat 7a
  Tilburg 013 - 2040470
  NAWT: Polluxstraat 55a
  Zoetermeer 079-8701070 Duiven 0316-870150 Sittard/Geleen 046 - 4007355 Weert 0495 - 453132 Lanaken, België +32 (0)89249583

  Maak direct gebruik van onze 24 uurs calamiteitendienst:

  Bel mij terug