Wat kunnen we voor u betekenen?

Rions is dé rioolspecialist in Limburg en Brabant. We staan niet alleen 24/7 voor particulieren klaar, maar ook voor bedrijven, woningcorporaties, VVE’s en gemeenten. We zijn gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen, inspecteren, onderzoeken en repareren van rioolsystemen. Daarnaast zijn we een specialist in asbestsanering. We lossen de meest uiteenlopende rioolproblemen snel voor u op.

Wilt u een afspraak maken, meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel dan tijdens kantooruren naar de vestiging bij u in de buurt. U wordt dan te woord gestaan door een medewerker van ons Klanten Contact Centrum. U kunt ook een mailtje sturen naar info@rions.nl. Heeft u een calamiteit buiten kantooruren? Laat dan een terugbelverzoek achter. Een medewerker van ons Klanten Contact Centrum belt u dan zo snel mogelijk terug.

Rioolontstopping

Riool verstopt? Stank in huis? Wateroverlast? Lossen we voor u op! Vanaf € 133,10 bent u snel van uw rioolprobleem verlost.

Lees meer

Rioolinspectie

Met de nieuwste technieken brengen wij de conditie van uw rioolstelsel nauwkeurig in kaart en sporen we elk rioolprobleem snel op.

Lees meer

Rioolonderzoek

Is er meer aan dan hand dan een simpele verstopping? Dan doen we bijvoorbeeld een rookgas- of kleurstofonderzoek om de oorzaak te vinden.

Lees meer

Reparatie en renovatie

Vaak kunnen we uw riool van binnenuit repareren, zonder hak- en breekwerk. Moet de leiding er toch uit? Dan herstellen we alles netjes.

Lees meer

Aanleg van riolering

We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van alle soorten rioleringen. De meeste rioolleidingen hebben we op voorraad, en plaatsen we met minimale overlast.

Lees meer

Pompgemalen

We zijn gespecialiseerd in het reinigen, onderhouden, repareren en renoveren van pompgemalen. We adviseren u ook graag over een nieuwe installatie.

Lees meer

Vetafscheiders

Wij zorgen ervoor dat uw vetafscheider, leidingen en vetput op tijd worden geleegd en gereinigd. We denken ook mee over de aanschaf van een nieuwe vetafscheider.

Lees meer

Asbestsanering

Veilig en snel van uw asbest af? Regelen we voor u. Onze speciale afdeling Rions AMT verwijdert uw asbestplaten op een verantwoorde manier uit uw huis of schuur.

Lees meer

Rioolreiniging en rioolonderhoud

We onderhouden in steeds meer Limburgse en Brabantse gemeenten het hoofdriool. Maar ook thuis kunt u uw riool laten reinigen zodat het weer optimaal functioneert.

Lees meer

Advies over rioolbeheer

Onze specialisten van het Technisch Advies Bureau denken graag met gemeenten en zakelijke klanten over complexe rioolvraagstukken.

Lees meer

Onze locaties

Hoofdvestiging Maastricht 043 - 3214978
NAWT: Slagmolen 2a
Nuth 045 - 7111885
NAWT: Thermiekstraat 7a
Tilburg 013 - 2040470
NAWT: Polluxstraat 55a
Zoetermeer 079-8701070 Duiven 0316-870150 Sittard/Geleen 046 - 4007355 Weert 0495 - 453132 Lanaken, België +32 (0)89249583

Maak direct gebruik van onze 24 uurs calamiteitendienst:

Bel mij terug