Pompgemalen en pompinstallaties

Wanneer u een douche of toilet in de kelder heeft, is er een pompgemaal of pompinstallatie nodig om het afvalwater naar het hoger gelegen riool te pompen. We denken graag met u mee over de aanschaf van een installatie die aansluit bij uw wensen. Daarnaast zorgen we voor de installatie, het onderhoud en het reinigen van uw pomp. En bij problemen staan we 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Nieuwe installatie aanschaffen

Bij de aanschaf van uw pomp of pompgemaal adviseren we u uitgebreid over de verschillende mogelijkheden. We werken samen met meerdere leveranciers, waaronder KSB, Xylem of KESSEL. Op basis van uw wensen en woonsituatie adviseren we u niet alleen over het type pomp maar ook over de meest optimale opstelling van de installatie.

Onderhoud en reiniging

Een pompinstallatie of pompgemaal heeft elk jaar een onderhoudsbeurt nodig om goed te blijven functioneren. Op die manier voorkomt u storingen. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit, heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw installatie. We geven u zelf een seintje als het tijd wordt voor een onderhoudsbeurt en reinigen de installatie dan ook meteen. Op deze manier hoeft u nooit bang te zijn voor achterstallig onderhoud en heeft u lang plezier van uw installatie.

Het afval uit uw pompgemaal of -installatie wordt vanzelfsprekend op milieuvriendelijke wijze verwerkt door de gecertificeerde afvalverwerkers of hergebruikers waarmee wij samenwerken.

Rioolbeheer advies

Reparatie en renovatie

Reparaties aan uw installatie kunnen we vaak ter plekke uitvoeren. Maar ook de grotere revisies doen we in eigen beheer in onze werkplaats. Heeft u behoefte aan meer informatie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Bel met onze vestiging bij u in de buurt of stuur een mailtje naar info@rions.nl.

 

VCA- en ISO-gecertificeerd

Ruim 35 jaar vakmanschap

Bij spoed: 24-uurs service

Meer weten over pomgemalen en installaties?

Maak direct een afspraak

  * verplichte velden

  Onze locaties

  Hoofdvestiging Maastricht 043 - 3214978
  NAWT: Slagmolen 2a
  Nuth 045 - 7111885
  NAWT: Thermiekstraat 7a
  Tilburg 013 - 2040470
  NAWT: Polluxstraat 55a
  Zoetermeer 079-8701070 Duiven 0316-870150 Sittard/Geleen 046 - 4007355 Weert 0495 - 453132 Lanaken, België +32 (0)89249583

  Maak direct gebruik van onze 24 uurs calamiteitendienst:

  Bel mij terug