Rioolreparatie en -renovatie

Voor het renoveren of repareren van uw rioolsysteem bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu om een kleine riolering in huis gaat, om een kolkaansluiting op gemeentelijke grond, of om een groot project waarbij een hoofdriool moet worden vervangen of gerepareerd. We zijn van alle markten thuis, en klaren de klus van begin tot eind. Tot en met de afwerking van de bestrating of het herstellen van het tegelwerk in huis.

Maximale service, minimale overlast

We zijn gespecialiseerd in het herstellen van alle soorten rioleringen, of ze nu gemaakt zijn van PVC, PE, staal, gietijzer, gres of beton. In ons grote magazijn hebben we veel materialen op voorraad, waardoor we de meest uiteenlopende rioolleidingen snel kunnen leveren.

Daarbij zorgen we ervoor dat de werkzaamheden ter plekke voor minimale overlast zorgen. We beschikken zelf over graafmachines en hebben goed opgeleide medewerkers die met beleid graven, kappen en breken en daarna ook weer alles netjes herstellen.

U bent dus niet afhankelijk van de planning en de kosten van een aannemer of klussendienst. Wij regelen alles snel voor u, tegen een scherpe prijs.

Re-linen

Gelukkig is het lang niet altijd nodig om te hakken en te breken: vaak kan een leiding ook van binnenuit worden hersteld door de leiding te ‘re-linen’. De riolering wordt dan voorzien van een nieuw, op maat gemaakt kunststof binnenhuis dan ín de beschadigde buis wordt vastgeperst. Deze methode zorgt niet alleen voor minder overlast, maar in ingewikkelde situaties vaak ook voor lagere kosten. Op die manier kunnen we schade aan de meest uiteenlopende types rioolbuizen duurzaam herstellen. Denk aan buizen met een doorsnede van 5 cm tot 2,5 meter en een lengte van 50 cm tot wel 100 meter.

Relinen

Bestratingen

Zijn er in huis hak- of breekwerkzaamheden nodig om bij de riolering te komen, dan staat onze eigen klussendienst garant voor een perfect herstel van tegelwerk en sanitair. Ook in dit geval denken we graag met u mee als u het toilet of de badkamer meteen een opknapbeurt wil geven. We hebben eigen tegelzetters en ook voor het plaatsen van een douchebak of een inbouwtoilet draaien onze vakmensen hun hand niet om.

Bestrating Rioolwerkzaamheden

Heeft u behoefte aan meer informatie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Bel met onze vestiging bij u in de buurt of stuur een mailtje naar info@rions.nl.

VCA- en ISO-gecertificeerd

Ruim 35 jaar vakmanschap

Bij spoed: 24-uurs service

Riool reparatie nodig?

Meld direct uw probleem

  * verplichte velden

  Onze locaties

  Hoofdvestiging Maastricht 043 - 3214978
  NAWT: Slagmolen 2a
  Nuth 045 - 7111885
  NAWT: Thermiekstraat 7a
  Tilburg 013 - 2040470
  NAWT: Polluxstraat 55a
  Zoetermeer 079-8701070 Duiven 0316-870150 Sittard/Geleen 046 - 4007355 Weert 0495 - 453132 Lanaken, België +32 (0)89249583

  Maak direct gebruik van onze 24 uurs calamiteitendienst:

  Bel mij terug